Untitled Document
BuitenGewoon >> Over BuitenGewoon >> Kinderopvang
Over BuitenGewoonTarievenOpeningstijdenLocatiesNieuwsInschrijvenContact
Buitenschoolse opvang

BuitenGewone kinderopvang, anders dan anders. Door de kleinschaligheid voelt uw kind en uzelf zich snel thuis. Het is een plek waar uw kind zich veilig en geliefd voelt. Waar uw kind zich mag ontwikkelen in eigen tempo.

Uw kind wordt opgevangen in een groep van maximaal twaalf kinderen. Op de locatie is er de mogelijkheid om twee groepen te openen. Wij vangen de kinderen in verticale groepen op, dit betekent dat broertjes en zusjes bij elkaar op de groep kunnen zijn. Na schooltijd en tijdens de vakantie zien de jongere broertjes en zusjes de schoolgaande broers en zussen buiten. Op dit moment hebben wij ook een peutergroep.

Wij willen dat elk kind zich geliefd weet, dit willen wij bereiken door de juiste liefdes talen (tijd en aandacht, cadeautjes, positieve woorden, lichamelijke aanraking, behulpzaamheid) te spreken. In het pedagogisch beleid wordt hier uitgebreid op ingegaan.

Uw kind zal gedurende het verblijf op de kinderopvang veel tijd buiten door brengen. Het is fantastisch om buiten te kunnen spelen en te ontdekken en de creativiteit te ontwikkelen. Kinderen kunnen zich uren vermaken met wat zij in de natuur vinden. Met hun overalletjes en laarzen aan zijn ze druk in de weer.

Klik hier voor ons pedagogisch beleid
Klik hier voor het GGD Inspectierapport
Klik hier voor het inschrijfformulier

 
Untitled Document

>> Ons team
>> Onze visie
>> Kinderopvang
>> Buitenschoolse Opvang (BSO)