Untitled Document
BuitenGewoon >> Over BuitenGewoon
Over BuitenGewoonTarievenOpeningstijdenLocatiesNieuwsInschrijvenContact
Buitenschoolse opvang

Gods liefde is BuitenGewoon
Bij ons is Buiten spelen Gewoon
Onze locatie is BuitenGewoon
De verzorging van uw baby is BuitenGewoon, één vaste verzorger! 
BuitenGewoon veel buitenruimte! 
BuitenGewoon flexibel! 
BuitenGewoon team, vol enthousiasme, liefde en professionaliteit. 
BuitenGewoon, is heel gewoon,maar toch BuitenGewoon

Kom en geniet van deze BuitenGewone kinderopvang! 

Wij willen uw kinderen de liefde geven, dat betekent dat we uw kind: emotionele veiligheid bieden stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen stimuleren zich sociaal te ontwikkelen(competenties) overdragen van waarden en normen. Verdere uitdieping van onze werkwijze staat in ons pedagogischbeleid.

Kinderopvang
BuitenGewone kinderopvang, anders dan anders. Door de kleinschaligheid voelt uw kind en uzelf zich snel thuis. Het is een plek waar uw kind zich veilig en geliefd voelt. Waar uw kind zich mag ontwikkelen in eigen tempo. Lees meer...

Buitenschoolse Opvang

De plek waar uw kind de ruimte heeft om na schooltijd en in de vakantie heerlijk te ravotten in de natuur. Waar ze leren verantwoording te nemen, en elkaar te respecteren. De plek waar je thuis bent. Lees meer...

Klik hier voor ons pedagogisch beleid
Klik hier voor het inschrijfformuliergeschiedenis

BuitenGewoon Kinderopvang is in 2001 gestart onder de naam Stichting Kinderopvang Tonden (SKT). Deze kinderopvang is een initiatief van Dinie Bakkerweerd-Nijhof en Wilma Nijhof. Beide zussen hebben een hart voor kinderen en hebben 2 oktober 1998 de eerste stappen gezet voor deze unieke kinderopvang. In 2001 zijn zij begonnen met het opvangen van kinderen op de locatie in Tonden. 
Eind 2008 hebben zij een 2e pand gekocht, waarna er op twee locaties kinderopvang werd geboden met een speciale plek voor de groeiende groep schoolgaande kinderen. Begin 2013 heeft BuitenGewoon haar locatie in Tonden gesloten.

 
Untitled Document

>> Ons team
>> Onze visie
>> Kinderopvang
>> Buitenschoolse Opvang (BSO)