BuitenGewoon >> Over Buitengewoon >> Buitenschoolse opvang
Over BuitenGewoonTarievenOpeningstijdenLocatiesNieuwsInschrijvenContact
Buitenschoolse opvang

De plek waar uw kind de ruimte heeft om na schooltijd en in de vakantie heerlijk te ravotten in de natuur. Waar ze leren verantwoording te nemen, en elkaar te respecteren. De plek waar je thuis bent.

Na schooltijd is het fijn als je 'thuis' komt. Wij willen de kinderen dan ook zoveel mogelijk een thuis bieden. Wij halen zelf de kinderen van school met busjes. De kinderen kunnen dan hun eerste verhaal kwijt aan de pedagogisch medewerkster.

De meeste kinderen bij ons op de BSO zijn doorgestroomd van de kinderopvang groep naar de BSO. Op de BSO zijn de oudste kinderen inmiddels 'tieners' ! De meeste kinderen kennen elkaar al jaren en BuitenGewoon is hun tweede thuis. Wanneer de groepen boven de tien kinderen komt, worden de groepen verdeeld op leeftijd. Dit is meestal alleen tijdens de eet en drink momenten. Buiten speelt iedereen door elkaar en met elkaar.

De kinderen moeten na een dag in de klas snel naar buiten. Door buiten te spelen kunnen ze hun hoofd als het ware leegmaken, zodat ze de volgende dag goed kunnen presteren op school. Buiten krijgen ze gezonde lucht binnen en kunnen ze alle energie kwijt. Door geen activiteiten aan te bieden kunnen de kinderen hun eigen creativiteit ontwikkelen en ontdekken.

In de vakanties zijn de kinderen de hele dag op de BSO. Op deze dagen bieden we zo af en toe een activiteit aan. Van de kinderen wordt dan ook verwacht een klusje te doen, zoals tafels afruimen, stofzuigen en wc's schoonmaken. We proberen in de vakanties ook samen eten te koken. Wilt u meer weten lees dan het pedagogisch beleid/werkplan.

Klik hier voor ons pedagogisch beleid
Klik hier voor het inschrijfformulier

 

>> Ons team
>> Onze visie
>> Kinderopvang
>> Buitenschoolse Opvang (BSO)

 
Over BuitenGewoon
Kinderopvang
Buitenschoolse opvang
Onze visie
Ons team

Tarieven
Openingstijden
Locaties

Routebeschrijving
Nieuws
Inschrijven
Contact
De kindercentra van BuitenGewoon zijn gevestigd in oude scholen. De panden liggen in een landelijke omgeving. De kinderen hebben een prachtig uitzicht over de weilanden, waar regelmatig reeën lopen.Kinderen die naar de kindercentra komen, wonen in de wijde omtrek van Tonden en Oeken. Ze komen onder andere uit Tonden, Oeken, Empe, Voorst, de Hoven, Zutphen, Eerbeek en Brummen. Beide lokaties liggen op een ideale plek, met de auto ben je er zo.  footer