BuitenGewoon >> Over Buitengewoon >> Kinderopvang
Over BuitenGewoonTarievenOpeningstijdenLocatiesNieuwsInschrijvenContact
Kinderopvang

BuitenGewone kinderopvang, anders dan anders. Door de kleinschaligheid voelt uw kind en uzelf zich snel thuis. Het is een plek waar uw kind zich veilig en geliefd voelt. Waar uw kind zich mag ontwikkelen in eigen tempo.

Uw kind wordt opgevangen in een groep van maximaal twaalf kinderen. Op elke locatie is er de mogelijkheid om twee groepen te openen. Wij vangen de kinderen in verticale groepen op, dit betekent dat broertjes en zusjes bij elkaar op de groep kunnen zijn. In Tonden kunnen er zelfs schoolgaande broertjes en zusjes bij hen op de groep komen. In Oeken zien ze de schoolgaande kinderen buiten.

Wij willen dat elk kind zich geliefd weet, dit willen wij bereiken door de juiste liefdes talen (tijd en aandacht, cadeautjes, positieve woorden, lichamelijke aanraking, behulpzaamheid) te spreken. In het pedagogisch beleid wordt hier uitgebreid op ingegaan.

Uw kind zal gedurende het verblijf op de kinderopvang veel tijd buiten door brengen. Het is fantastisch om buiten te kunnen spelen en te ontdekken en de creativiteit te ontwikkelen. Kinderen kunnen zich uren vermaken met wat zij in de natuur vinden. Met hun overalletjes en laarzen aan zijn ze druk in de weer.

Klik hier voor ons pedagogisch beleid
Klik hier voor het inschrijfformulier

 

>> Ons team
>> Onze visie
>> Kinderopvang
>> Buitenschoolse Opvang (BSO)

 
Over BuitenGewoon
Kinderopvang
Buitenschoolse opvang
Onze visie
Ons team

Tarieven
Openingstijden
Locaties

Routebeschrijving
Nieuws
Inschrijven
Contact
De kindercentra van BuitenGewoon zijn gevestigd in oude scholen. De panden liggen in een landelijke omgeving. De kinderen hebben een prachtig uitzicht over de weilanden, waar regelmatig reeën lopen.Kinderen die naar de kindercentra komen, wonen in de wijde omtrek van Tonden en Oeken. Ze komen onder andere uit Tonden, Oeken, Empe, Voorst, de Hoven, Zutphen, Eerbeek en Brummen. Beide lokaties liggen op een ideale plek, met de auto ben je er zo.  footer