BuitenGewoon >> Locaties
Over BuitenGewoonTarievenOpeningstijdenLocatiesNieuwsInschrijvenContact
Kinderopvang Tonden

In Tonden vangen we vooral kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar op, maar er is ook mogelijkheid om vier kinderen van 4 tot einde basisschool leeftijd op te vangen.

In Tonden genieten de kinderen van een BuitenGewoon buitengebied! Achter de locatie kunnen de kinderen met de pedagogisch medewerker naar het bos en de dieren van de buren. Iets verder op, na een korte wandeling, kunnen de kinderen en leidsters boerderijen bezoeken. Samen genieten, de schepping is BuitenGewoon!

De buitenruimte is in Tonden overzichtelijk voor kinderen. Er is een zandbak, een tuintje waar door kinderen en pedagogisch medewerkers in gewerkt kan worden, een wilgentenententje waar je gezellig in kan zitten. Om de conifeertjes kunnen de kinderen slalommen of een ander spel verzinnen.

Hoevesteeg 26, 6975 AE Tonden
Klik hier voor een routebeschrijving

 

Kinderopvang Tonden
Locatie Tonden
Kinderopvang Oeken
Locatie Oeken

Kinderopvang Oeken

In Oeken vangen we kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar. In Oeken zijn er ook aparte groepen Buiten Schoolse Opvang (BSO), kinderen van 4 tot einde basisschoolleeftijd.

In Oeken is de buitenruimte BuitenGewoon, met veel ruimte en uitdagende natuurlijke speelmogelijkheden.

De kinderen van de BSO kunnen na school en in de vakanties zich heerlijk uitleven! In hun eigen tuin groenten verbouwen. Voetballen op het sportveld.

Voorsterweg 125, 6971 KC Oeken
Klik hier voor een routebeschrijving

 
 
Over BuitenGewoon
Kinderopvang
Buitenschoolse opvang
Onze visie
Ons team

Tarieven
Openingstijden
Locaties

Routebeschrijving
Nieuws
Inschrijven
Contact
De kindercentra van BuitenGewoon zijn gevestigd in oude scholen. De panden liggen in een landelijke omgeving. De kinderen hebben een prachtig uitzicht over de weilanden, waar regelmatig reeën lopen.Kinderen die naar de kindercentra komen, wonen in de wijde omtrek van Tonden en Oeken. Ze komen onder andere uit Tonden, Oeken, Empe, Voorst, de Hoven, Zutphen, Eerbeek en Brummen. Beide lokaties liggen op een ideale plek, met de auto ben je er zo.  footer